Om oss

Kalix Cheerleading Team, KCT

 http://www.cheerleading.se/start/?ID=155144

Genom dem har alla våra aktiva försäkring via PENSUM.

Barnen i träningslagen ingår i en gruppförsäkring. 

Barnen i tävlingslagen har individuella tävlingslicenser och därmed individuella försäkringar. 

Verksamhetsplan 20/21

Kalix Cheerleading Team, KCT, gör till viss del en omstart denna säsong, efter vårens covid-19 och med ny styrelse. KCT kommer under säsongen 20/21 satsa på att visa upp sig som ett alternativ till den ungdomsträning som bedrivs i större omfattning i Kalix. Vi vill visa att Cheerleading finns i Kalix och att det är en mångsidig idrott. Det är en lagidrott där varje individ är en nyckelspelare och där de aktiva får träna på gymnastik, hopp, dans och samspel, inte minst i byggmomenten.

Vi kommer att bedriva träning för tre, eventuellt 4, ungdomsgrupper. Vi har två miniminior träningslag och ett minior tävlingslag. Eventuellt kommer KCT även att ha ett lag i Group Stunt.

Vi kommer under säsongen att tävla i Boden och i Umeå. Även de yngsta kommer få möjlighet att visa upp sina kunskaper och känna på stämningen vid en tävling då de får vara med i Boden Future Winter Cup som ett uppvisningslag. Om fler aktiva kommer in i laget så att det blir komplett kommer även DM i Skellefteå att kunna bli aktuellt.

Vi kommer utbilda våra tränare både via SISU och även genom samarbete med ACA Cheerleading i Luleå. Vi har ett bra samarbete med ACA och ser att detta ger oss stora möjligheter att utveckla både vår verksamhet och höja våra tränares kompentens. Vi kommer även utbilda våra tränare genom Svenska Cheerleadingförbundet.

Organisationsnummer

802460-8211

Bankgiro

774-3545

Swish

123 649 61 86

123 649 61 86